Senae

Leukste webshops senae feature image 01

Senae: kappersbenodigdheden en meer!

Ben je op zoek naar kappersbenodigdheden? Dan ben je bij Senae Supply helemaal op het juiste adres. Je vindt hier alle spullen die je nodig hebt voor je kapperszaak. Senae Supply krijgt veel positieve reacties van zijn klanten, want je krijgt ook nog eens advies op maat als je hulp nodig hebt bij het kopen van de juiste producten. 

Bij Senae Supply kunt je veel verschillende producten bestellen. Het gaat om zowel simpele producten die een kapper nodig heeft voor de haarverzorging van zijn klanten, maar ook meubels gerelateerd aan de kapperszaak zelf. Denk bijvoorbeeld aan een wastafel, kappersstoelen en kaptafels. 

Senae Supply heeft al verschillende kappers geholpen bij de saloninrichting van hun kapperszaak. De salonmeubels werden snel geleverd en dat tegen een hele scherpe prijs. Er worden altijd hoge kortingen verstrekt waardoor alle spullen betaalbaar blijven. 

Over Senae

Senae Supply is een groothandel in kappersbenodigdheden en probeert alle kappers te voorzien van de juiste en beste materialen. Kwaliteitsproducten leveren tegen een zeer scherpe prijs staat centraal bij Senae Supply. Je vindt bij Senae Supply dan ook alleen producten van de beste merken die veel internationale onderscheidingen hebben gehad. Deze producten worden vaak met korting aangeboden, zodat ze ook voor de beginnende kapper betaalbaar zijn. 

Daarnaast staat goede service centraal bij Senae Supply. Klanten worden altijd voorzien van advies op maat als zij vragen hebben. Je krijgt bijvoorbeeld advies over de juiste kappersscharen voor jouw zaak of hoe je je salon het beste kunt inrichten. 

Verder is Senae Supply zeer flexibel en innovatief. De assortiment wordt regelmatig vernieuwd zodat je altijd de nieuwste en beste producten koopt. Werkelijk alles dat je in je kapperszaak nodig hebt, vind je bij Senae Supply. 

Andere leuke webshops