Glaz en Vaes

Leukste webshops glaz en vaes feature image 02

Glaz & Vaes: exclusieve vazen

Iedereen houdt wel van een mooie bos bloemen, maar een goede vaas is net zo belangrijk als de bos bloemen. Zonder een goede vaas zullen de bloemen niet mooi staan en de bloemen hebben ook stevige ondersteuning nodig. Daarom probeert Glaz & Vaes zowel het praktische als esthetische aspect te combineren. 

Als je de webshop van Glaz & Vaes  bekijkt, dan zie je al snel dat er vazen in veel verschillende stijlen zijn. Zo zijn er eenvoudige bloemenvazen, maar ook trendy vazen die van bijzondere materialen zijn gemaakt. Deze vazen worden in verschillende kleuren geleverd. Zo kun jij altijd de perfecte vaas voor jouw woningen vinden. 

De vaas helpt goed bij het ondersteunen van de bloemen en staat ook nog eens goed in het interieur. Daarnaast wordt de vaas tegen een zacht prijsje verkocht, wat natuurlijk ook belangrijk is. Glaz & Vaes is een echte aanrader als je op zoek bent naar een mooie bloemenvaas. 

Over Glaz & Vaes

Glaz & Vaes is opgericht door Mariël en specialiseert zich in bloemenvazen van alle stijlen. Het idee is om natuurlijk een vaas te leveren die goed de bloemen ondersteunt, dat is immers het belangrijkste van een vaas. Maar bij Glaz & Vaes speelt het design van de vaas ook een belangrijke rol. 

Er worden vazen in verschillende stijlen geleverd. Zo zijn er verschillende vintage vazen te vinden. Dit zijn vazen in oude stijlen die nu weer opnieuw worden uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan vazen in de Romeinse stijl. Daarnaast worden er ook moderne vazen geleverd met strakke lijnen die juist mooi staan in een modern interieur. 

Bij Glaz & Vaes ben je altijd op het juiste adres als je op zoek bent naar een bloemenvaas. Hierbij maakt het niet uit van welke stijl je houdt, want er is voor ieder wat wils. 

Andere leuke webshops