Kerstgeschenk personeel

Samenvatting Artikel

Kerstgeschenk personeel feature image 01

De feestdagen markeren het einde van het kalenderjaar. Dit is een feestelijke periode waarin je even wat rust kunt nemen na een hectisch jaar. Het is vaak gebruikelijk dat je een klein geschenk van je werkgever krijgt als bedankje voor het afgelopen jaar.

Als werkgever is het altijd maar weer lastig om te bepalen wat je dit jaar aan je personeel gaat geven. Je wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten en oprecht overkomen. Kies je dan weer voor hetzelfde kerstpakket dat je elk jaar geeft, of kies je dit jaar voor iets nieuws?

In dit artikel lees je wat voor verschillende soorten kerstgeschenken er zijn voor het personeel. Zo kun jij de beste afweging maken en het personeel verrassen.

Kerstpakketten

We moeten natuurlijk beginnen bij de klassieker: de traditionele kerstpakketten. Dit is misschien een wat saai cadeau, maar je kunt hier nooit fout mee gaan. Bovendien kun je het kerstpakket vullen met speciale producten om het wat interessanter te maken.

Zo kun je het kerstpakket voorzien van een lekkere fles wijn met luxe kazen. Let goed op wat voor kerstpakket je koopt. Er zijn kerstpakketten die al vooraf zijn samengesteld. Wij raden je aan om voor een kerstpakket op maat te kiezen, zodat je zelf bepaalt welke producten je aan het personeel geeft.

Kerstpakketten zijn er in verschillende formaten. Heb je een klein team waarbij iedereen elkaar goed kent, dan kun je het beste kiezen voor een groot kerstpakket met veel luxe producten. Heb je een groot bedrijf en is de onderlinge band minder goed, dan zal een klein kerstpakket ook volstaan.

Keuze kado kerst

Wil je eens voor iets anders kiezen dan een kerstpakket? Dan kan het wellicht interessant zijn om te kijken naar een keuze cadeau te kijken. Dit is een zeer praktisch cadeau, want je personeel kan zelf kiezen wat voor cadeau zij willen.

Het keuze kado is namelijk een giftcard dat thuis wordt opgestuurd. Het wordt in een mooi versierde doos verstuurd. Daarnaast is er ook ruimte om een persoonlijke boodschap mee te sturen, zo maak je het cadeau extra speciaal.

Vervolgens kan men met de giftcard kiezen uit verschillende cadeaus. Elk cadeau heeft een aantal punten. De giftcard is geladen met een aantal punten, dus je kunt al je punten besteden aan één of verschillende cadeau(s). Het is dus het ideale cadeau in een tijd waarin veel wordt thuis gewerkt.

Digitale kerstmarkt

Wil je nog een stapje verder gaan met het kerstgeschenk voor personeel? Dan kun je ook kiezen voor de digitale kerstmarkt. Bij de digitale kerstmarkt krijgt iedereen punten die kunnen worden ingelost op de digitale kerstmarkt.

De digitale kerstmarkt is een webshop die jij zelf eenvoudig kunt opzetten. Vervolgens kun je zelf het assortiment van deze webshop bepalen en kan het personeel kiezen uit leuke cadeaus. Bovendien kun je de kerstmarkt opfleuren, net zoals de dozen waarin de vouchers voor de kerstmarkt worden verstuurd.

Recente blogs