De Womanizer: de beste luchtdruk vibrator

Samenvatting Artikel

De Womanizer de beste luchtdruk vibrator feature image 01

Seksspeeltjes zijn tegenwoordig razend populair, zeker nu we veel minder fysiek contact hebben en minder naar buiten gaan. Wij begrijpen dat je graag je seksleven een boost wilt geven, maar het is vaak lastig om te bepalen wat nu precies bij jou past.

Traditionele seksspeeltjes zijn er meestal op gericht om zo goed mogelijk echte penetratie na te bootsen. Dit zijn meestal dildo’s die volledig analoog werken. Daarnaast zijn er ook vibratoren die door middel van trillingen een orgasme opleveren. Ben je op zoek naar een nieuwe ervaring die een intenser orgasme levert? Dan is het wellicht interessant om je te verdiepen in luchtdruk vibratoren.

In dit artikel lees je alles dat je moet weten over de Womanizer, een van de beste en populairste luchtdruk vibratoren.

Wat is een luchtdruk vibrator?

De luchtdruk vibrator is een revolutionaire ontwikkeling. Het was nog nooit zo makkelijk om een heerlijk orgasme te krijgen. In tegenstelling tot traditionele vibratoren maakt een luchtdruk vibrator gebruik van gepatenteerde technologie. Een luchtdruk vibrator richt zich namelijk niet op penetratie of vibratie, maar op subtiele stimulatie van de clitoris.

Het kopje van de luchtdruk vibrator wordt op de clitoris geplaatst. Vervolgens komen er zachte, zuigende pulsen die de clitoris stimuleren. De sensatie heeft iets weg van orale stimulatie van de clitoris. Het zuigende effect zorgt ervoor dat de clitoris niet over gestimuleerd raakt. Dit voorkomt irritaties en een pijnlijke clitoris.

Bovendien kun je zelf de kracht van de luchtdruk vibrator instellen. Houd je van milde stimulatie, dan kun je voor een lage stand kiezen. Ben je meer van het ruwere werk, dan zijn er ook standen die zeer krachtige luchtdrukpulsen genereren. Het zuigende effect zorgt ervoor dat er meer bloed naar de clitoris stroomt. Hierdoor zal het orgasme nog intenser zijn.

Welke luchtdruk vibratoren zijn er?

Veruit de bekendste luchtdruk vibratoren worden geproduceerd door Womanizer. Dit concern heeft het exclusieve patent op de luchtdruktechnologie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat zij de beste luchtdruk vibratoren op de markt brengen.

De Womanizer Premium en Classic zijn de twee populairste luchtdruk vibratoren. De classic is de standaard luchtdruk vibrator en wordt voorzien met verschillende standen. De premiumversie heeft net wat extra functies. Zo is het materiaal iets zachter en zijn er twee extra standen. Daarnaast heeft deze versie een speciale functie die aanraking met de huid kan detecteren. Zo gaat de vibrator uit als er geen contact met de huid meer is.

Extra genot met luchtdruk vibratoren

Wie op zoek is naar extra genot zit natuurlijk sowieso goed met een luchtdruk vibrator, maar het is ook mogelijk om nog een stapje verder te gaan. Zo is er ook bijvoorbeeld de Womanizer Duo. Dit is een vibrator die zowel de clitoris stimuleert met een luchtdrukkop, maar er is ook een compartiment dat in de vagina wordt ingebracht en tegelijkertijd de G-spot stimuleert. Met de Womanizer duo beleef je dus dubbel genot.

Een luchtdruk vibrator is niet alleen heel lekker en plezierig, het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Als je moeite hebt om een orgasme te bereiken, dan kan een luchtdruk vibrator hierbij helpen. Met deze vibrator ervaar je namelijk gegarandeerd binnen no-time een zalig orgasme.

Recente blogs