De betaalbaarste sekstoys

Samenvatting Artikel

De betaalbaarste sekstoys feature image 01

Sekstoys zijn tegenwoordig razend populair. Vroeger heerste er enigszins een taboe rondom deze speeltjes, maar tegenwoordig is het volkomen normaal en zelfs bijna een must. Het enige nadeel is dat sekstoys vaak vrij prijzig zijn.

Gelukkig hebben wij voor je onderzocht wat de goedkoopste sekstoys zijn zodat ook jij kunt genieten. Alle speeltjes zijn van hoge kwaliteit waarmee je een heerlijk orgasme zult ervaren. Lees snel verder om erachter te komen wat de voordeligste en lekkerste sekstoys zijn.

De Satisfyer

De Satisfyer is één van de populairste clitoris vibrators. Dit merk brengt diverse luchtdruk vibrators op de markt waarmee je heel snel tot een ongekend orgasme komt. De techniek van de Satisfyer vibrators is vrij uniek. De speeltjes zijn namelijk voorzien van een kapje dat je op de clitoris kunt plaatsen. Vervolgens wordt er een zuigend effect gecreëerd dat erg aanvoelt als orale seks.

Deze toys hebben verschillende standen en patronen. De unieke techniek van deze luchtdruk vibrators zorgt ervoor dat je binnen no-time tot een zalig orgasme komt. Dit speeltje is ook erg handig als je moeite hebt om een orgasme te bereiken. Met deze toy zal dat namelijk verleden tijd zijn.

Ben je op zoek naar één van de goedkoopste luchtdruk vibrators? Dan is de Satisfyer Pro 2 ideaal voor jou. Deze luchtdruk vibrator kost slechts € 34,95, heeft verschillende standen en biedt maximaal comfort.

B Swish Rabbit Vibrator

Ben je op zoek naar een nieuwe ervaring of extra stimulatie? Dan is de rabbit vibrator echt iets voor jou. Deze vibrator heeft twee uiteinden, eentje stimuleert de inwendige vagina en het andere deel stimuleert de clitoris. Daarnaast heeft deze vibrator verschillende functies, zodat je zelf de gewenste intensiteit kunt instellen.

Het materiaal van de B Swish Rabbit Vibrator is van siliconen gemaakt wat extra zacht aanvoelt. Bovendien maakt deze vibrator zeer weinig geluid waardoor niemand door zal hebben wat je aan het doen bent. Ook is het materiaal waterdicht, waardoor het makkelijk te reinigen is. Je besteld je eigen exemplaar voor slechts € 39,95.

Panty vibrator

Wil je nog wat extra spanning toevoegen aan je seksleven en in het openbaar genieten van een orgasme? Dan is de panty vibrator ideaal. Deze vibrator kun je eenvoudig in je onderbroek stoppen en past zich aan aan de vormen van je vagina. Hierdoor loop je ongemerkt in het openbaar met een vibrator.

Bovendien is de vibrator geheel op afstand te bedienen. Je kunt dus zelf de intensiteit bepalen, maar je kunt ook de controle aan een ander persoon geven. Zo kan iemand de vibrator bedienen terwijl jij aan het shoppen bent in de stad. Super spannend dus en het kost maar € 29,95.

Bullet vibrator

Ben je op zoek naar een compacte vibrator die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is een Bullet vibrator perfect. Deze vibrator is zeer klein waardoor hij makkelijk in je tas past. Bovendien heeft de Bullet vibrator verschillende vibratiepatronen waardoor je zelf de intensiteit kunt bepalen.

Deze vibrator maakt ook nog eens heel weinig geluid, zo kun je dus lekker discreet genieten van deze toy. Je haalt deze toy voor slechts € 29,95 in huis. 

Recente blogs