Bloemen van de bloemist haal je hier

Samenvatting Artikel

Bloemen van de bloemist haal je hier

Een mooie bos bloemen zorgt voor meer sfeer in huis. Het is dan ook een perfect cadeau, want iedereen wordt blij van bloemen. Uiteraard kun je ook jezelf verwennen met een bosje bloemen. Helaas is het vaak lastig om een bos bloemen van kwaliteit te vinden.

Veel bloemen hebben een lange afstand afgelegd en zijn al een paar dagen oud. Dit zorgt ervoor dat de houdbaarheid wordt verkort en het zorgt er ook nog eens voor dat de bloemen minder goed zullen bloeien.

Gelukkig is het toch mogelijk om eenvoudig verse bloemen in huis te halen, en daar hoef je niet per se naar de bloemist voor! Verse bloemen haal je namelijk zelf bij de pluktuin!

Waarom naar de pluktuin?

Bij de meeste winkels ben je beperkt tot een voorgeselecteerd assortiment. Daar hoeft in principe niks mis mee te zijn, maar het is vaak fijn als je wat meer keuzevrijheid hebt. Bij de pluktuin heb je deze vrijheid, je kunt namelijk helemaal zelf bepalen welke bloemen jij mee naar huis neemt.

De pluktuin heeft een veld waar allemaal verschillende bloemen groeien. Bij aankomst krijg je een mandje en schaar. Vervolgens mag je het veld in en kun je zelf de bloemen snijden die je graag wilt hebben. Op deze manier kun je een zeer divers bosje bloemen samenstellen.

Het grote voordeel is dat je altijd bloemen van kwaliteit hebt. Je snijdt zelf natuurlijk alleen de beste bloemen. Bovendien zijn de bloemen super vers, want ze hoeven niet eerst naar een veiling en bloemist. Elk seizoen heeft een ander aanbod. Zo kun je in het voorjaar mooie tulpen plukken en in de winter pluk je de mooiste winterbloemen.

De pluktuin als bloemist

Bij de pluktuin kun je ook de bloemen inpakken en versieren. Er zijn verschillende accessoires en tools die je helpen om een mooie bos bloemen samen te stellen. Daarnaast geven de medewerkers verschillende tips en helpen ze jou bij het inpakken. Ook kun je verschillende cursussen volgen om zelf een expert in bloemen te worden.

Heb je niet genoeg tijd om naar de pluktuin te gaan? Dat is geen enkel probleem, want de pluktuin is ook tegelijkertijd een bloemist. Je bestelt hier eenvoudig online de mooiste boeketten voor in huis.

Het is ook mogelijk om boeketten op maat te laten maken. Zo kun je een trouw- of rouwboeket helemaal op maat laten maken bij de bloemist. De bloemen zijn altijd afkomstig uit de eigen pluktuin of ze worden ingekocht bij lokale kwekers. Hierdoor staat de pluktuin altijd garant voor kwaliteit.

Recente blogs